НАЧАЛО

Обръщение

Уважаеми родители и ученици!
В ситуацията на извънредно положение в изминалите няколко дни всеки от Вас е изпитал обърканост, страх или паника от застрашителната опасност от новия Корона вирус. Знаем, че имунната система на човека е много силна, но отслабва при страх и паника, затова Ви изпращаме нашата енергия и позитивизъм, за да преживеем това, което ни се случва в момента.
Следваме указанията на Министерството на образованието и РУО – Стара Загора, имаме подкрепата на всички издателства, отворените за обучение платформи, Google и Microsoft. Очакваме и получаването на безплатните акаунти за всички ученици и учители в системата на домейна edu.mon.bg.
Възползвайте се от времето, прекарано вкъщи, за да направите всички онези неща, които сте отлагали в динамичното време, в което живеем.
Родители,
Прекарвайте повече в ежедневните дейности с децата си /според възрастта и индивидуалността им/, както и с Вашите близки – по отношение на игрите, забавленията, ученето, гответе си вкусни неща, хранете се заедно, разказвайте си истории и приказки.
Говорете си! Играйте заедно! Общувайте без технологии! Споделяйте идеи, обменяйте информация в групите по класове!
Ученици,
Продължавайте да учите вкъщи. Не се отказвайте да полагате усилия! Семейството Ви дава нещо безценно – безопасност, принадлежност и спокойствие, а училището – знания, приобщаваща и сигурна среда, самостоятелност, но и сплотеност.
Целият екип на ОУ „Н. Й. Вапцаров“ – директор, учители, класни ръководители, учители в ЦДО, ресурсен учител и педагогически съветник сме готови да Ви подкрепим!

Готови ли сме за учебната година - тук